Meny Stäng

Moderna Försäkringar

När det gäller försäkringar och andra finansiella tjänster är ofta de tjänster man kan välja på gammalmodiga, då många försäkringsprodukter och andra finansiella tjänster inte utvecklas med jämna mellanrum, utan har varit sig lika i åratal. Det finns dock vissa undantag till denna regel, och många av dessa undantag hittas hos försäkringsbolaget Moderna Försäkringar, som gjort det till en äresak att erbjuda så bra och nymodiga försäkringar som det bara går.

Och detta lyckas man bra med, för trots att Moderna Försäkringar är ett svenskt försäkringsbolag, ägs det av det stora danska försäkringsbolaget Tryg, som faktiskt är det näst största försäkringsbolaget i hela Norden. Därav har man möjlighet att erbjuda sina försäkringar i stor skala, och man har även god kunskap om den nordiska försäkringsmarknaden, och vad kunderna önskar sig. Trots att Moderna Försäkringar endast ägts av Tryg sedan 2009 har nämligen detta bolag även sina rötter i ett av de äldsta försäkringsbolagen i hela landet, Atlantica, som grundades redan år 1916.

Jämför bilförsäkringar online:

Jämför bilförsäkringar

Fördelar

Prisuppgift

Jämför bilförsäkringar. En förfrågan till alla försäkringsbolag.

Låt Zmarta hitta den billigaste bilförsäkringen åt dig.

Dessutom har Moderna Försäkringar ett ganska komplett försäkringsutbud, bestående av så väl bil- och andra fordonsförsäkringar, hemförsäkringar och egendomsförsäkringar av olika slag, personförsäkringar och företagsförsäkringar. Det är med andra ord lätt att samla flera olika försäkringar hos dem, så att man endast behöver ha kontakt med en enda försäkringsgivare. Allt detta sammantaget har gjort Moderna Försäkringar ett så populärt val bland försäkringstagare att man idag har 2,7 miljoner privatkunder samt över 140 000 företagskunder.

moderna försäkringar

För att bekanta dig närmare med de försäkringar som denna moderna och nytänkande försäkringsgivare kan erbjuda dig, rekommenderar vi att du går in på deras hemsida, där alla de tillgängliga försäkringarna presenteras i detalj, och där du även kan ta del av deras villkor för att bekanta dig med dem på djupet.