Meny Stäng

Försäkra bilen online

Försäkra bilen online

Om du ska skaffa bilförsäkring, är det en utmärkt idé att försöka försäkra bilen online. Detta av flera anledningar, bland annat eftersom:

 • Vissa av försäkringsbolagen erbjuder rabatter åt dem som tecknar sina försäkringar online. I de flesta fall rör det sig inte om jättestora summor, snarare några hundralappar, men visst är varje rabatt man kan få värd att ta?
 • Det är lättare att jämföra olika försäkringsbolag med varandra när man väljer att försäkra bilen online. Dels finns det nämligen automatiserade jämförelsetjänster som man kan använda, och väljer man att inte använda dem utan istället kika in på varje enskilt försäkringsbolags hemsida, går även det mycket snabbt. Därmed är det enklare att hitta den billigaste bilförsäkringen, en bilförsäkring som innehåller vissa specifika försäkringsmoment eller villkor och så vidare.
 • Du även kan se vilka andra försäkringar de försäkringsbolag som du överväger för din bilförsäkring kan erbjuda. Som många vet kan man ju nämligen få olika rabatter om man väljer att samla flera försäkringar hos samma försäkringsbolag, men för att kunna ta ställning till om detta är en bra ide eller inte, måste man förstås kunna se vilket försäkringsutbud varje försäkringsbolag har. Och detta gör man som sagt lättast online.
 • Du även kan ta del av villkoren för varje bilförsäkring som du finner intressant i samband med att du läser om en viss bilförsäkring eller jämför flera olika försäkringar. Som de flesta känner till är det alltid en bra ide att ta del av försäkringsvillkoren i deras helhet innan man tecknar en försäkring, men om de är svåra att få tag på, händer det att folk skippar detta. Detta finns det dock ingen som helst anledning att göra om man väljer att försäkra bilen online, för där finns alla försäkringsvillkor lättillgängliga!
 • Som du ser finns det bara fördelar med att försäkra bilen online, och detta sätt att teckna en bilförsäkring är därför något vi rekommenderar för alla moderna försäkringskunder!

  Här kan du jämföra bilförsäkringar online:

  Jämför bilförsäkringar

  Fördelar

  Prisuppgift

  Jämför bilförsäkringar. En förfrågan till alla försäkringsbolag.

  Enkelt att jämföra bilförsäkringar online