Meny Stäng

Gjensidige bilförsäkring

Gjensidige är en norsk finanskoncern, men även ett stort norskt försäkringsbolag, som specialiserar sig på sakförsäkringar. Företaget har långa anor, ända tillbaka till det tidiga 1800-talet, och erbjuder idag försäkringar i flera nordiska länder, samt även i Baltikum. Deras huvudkontor ligger dock fortfarande i Norge, även om Gjensidige verkat även i Sverige ända sedan 2007, då man köpte upp ett tidigare svenskt försäkringsbolag vid namn Tennant Försäkring. Gjensidige är så stort att man idag är det tredje största försäkringsbolaget på sitt specialområde, sakförsäkringar, i Norden, och man erbjuder även försäkringar både till privatpersoner och företagskunder.

Alla försäkringskunder hos detta försäkringsbolag kan dock skaffa försäkringar till mycket förmånliga priser, och med mycket förmånliga villkor, så oavsett vad man är för typ av kund, och vad man behöver för försäkring, är Gjensidige ofta ett riktigt bra val.

Kunderna gillar även Gjensidige eftersom de är kända för att ha en mycket bra och professionell kundtjänst, som är lätta att komma i kontakt med och som ger svar snabbt. Dessutom kan man läsa om många av försäkringarna, beräkna deras premier och även teckna dem via nätet i många fall, vilket uppskattas av datavana kunder. Gjensidige har därför lyckats profilera sig som ett både modernt och kundvänligt försäkringsbolag, som även ger dig rabatt om du samlar flera försäkringar hos dem.

Jämför bilförsäkringar online:

Jämför bilförsäkringar

Fördelar

Prisuppgift

Jämför bilförsäkringar. En förfrågan till alla försäkringsbolag.

Låt Zmarta hitta den billigaste bilförsäkringen åt dig.

Även om varje försäkring i sig har ett konkurrenskraftigt pris kan man alltså komma ännu billigare undan genom att skaffa flera försäkringar hos dem. Gjensidige blir därför för många kunder det enda försäkringsbolaget man behöver, då väldigt många olika typer av försäkringar kan hittas hos dem, och då man alltså även har en fördel av att ha flera av deras försäkringar, istället för bara en.

Gjensidige

För att se hela Gjensidiges försäkringsutbud rekommenderar vi att du går in på deras hemsida, där detta presenteras i detalj.